Вівторок
19.03.2024, 03:42
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
RSS








Головна
Меню сайту

Останні новини
[12.08.2009]
У Криму не вийшла єдина в автономії україномовна газета (6)
[12.07.2009]
Суперкубок України (1)
[11.07.2009]
«Асканія-Нова» - серед 77 природних чудес світу! (2)
[16.06.2009]
Відкриття сайту (1)

Реклама


Партнери сайту:

Міні-чат
200

Наше опитування
Що нового ви хотіли би бачити на сайті?
Всього відповідей: 1871

Статистика
TOP.TOPUA.NET
На сайті усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 12 » Суперкубок України
Суперкубок України
18:56








Свій перший офіційний матч сезону київське "Динамо" виграло, обігравши у матчі за Суперкубок України "Ворсклу". Переможця довелося чекати більше ніж 90 хвилин, оскільки він визначився лише серії післяматчевих пенальті.

Незважаючи на "сухий" рахунок гри, забивати в основний час мали і кияни і футболісти з Полтави.

Якщо в першому таймі була рівна гра, то за гольовими моментами перевага була у команди Валерія Газзаєва. На 19 хвилині Газзаєв, можливо, зазнав більшого розпачу, ніж через нереалізовані моменти. Через травму був змушений залишити поле Олександр Алієв.

Щоправда, Кравченко, який замінив Алієва, каші не зіпсував і був одним з найактивніших у цій грі.

На 25 хвилині у "Динамо" шанс на гол. Після прострілу Гусєва Мілевський пробиває з ходу в штангу. На 37 хвилині фланговий прохід зліва Ярмоленка і спочатку Мілевський не влучає у ворота з кількох метрів, а потім і Гусєв не зумів проштовхнути м`яч у порожні ворота.

У "Ворскли" таких небезпечних моментів біля воріт Шовковського не було і запам`ятався лише удар Марксоскі з метрів 18, що не склав проблем для воротаря.

Перерва пішла більш на користь "Ворсклі" і команда Микола Павлова притисла "Динамо" до своїх воріт. Вже на 2 хвилині другого тайму провал у захисті киян і лише підкат Єрьоменка не дозволив Деспотовскі відкрити рахунок, що вийшов сам на сам з Шовковським.

Незіграність захисту киян давала про себе знати ще в першій частині гри, але в заключні 45 хвилин "Ворскла" мала забивати. На 50 хвилині удар Цуррі приймає на себе стійка воріт.

Надалі небезпека була лише біля воріт "Ворскли" та й то в останні 10 хвилин. Двічі удари Нінковіча прийшлися повз ворота, а вже в доданий арбітром час Мілевський вивів серба сам на сам з Долганським, але кіпер "Ворскли" вийшов переможцем в цій дуелі.

У серії післяматевих пенальті не біло рівних "гуру" в цій справі - Шовковському. Олександр взяв удар Деспотовскі, а вирішальний постріл-парашут Даллку прийняла на себе поперечина. Динамівці Києва з 11 метрів були влучними і в результаті везуть Суперкубок України до Києва.

За матеріалами www.champion.com.ua

Переглядів: 13395 | Додав: bdgilka | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук
Пошук по сайту
Пошук в мережі

Набір журналістів
Стань частиною команди!

Адміністрація сайту запрошує користувачів долучитись до наповнення сайту. Окрім винагороди з файлообмінників, ми пропонуємо Вам також 50% рефбек. Ми повернемо Вам половину реферальних бонусів в разі реєстрації на обміниках за нашим реферальним посиланням.
Щоб дізнатись детальніше пишіть в приват адміну bdgilka.

Чистота мови
Система Orphus

Хмарка тегів

Наша кнопка
Наше-Рідне


Прогноз погоди
Погода

Випадковий анекдот

Нас відвідують звідси:
Нас відвідують звідси

Наші друзі
Кіно-переклад МамаТато Малеча - ресурс для сучасних батьків http://lvivmama.com.ua Пиши українською Не будь байдужим НАШЕ - тексти пісень Українські пісні kazka.in.ua - Українська казка [Vox.com.ua] Портал українця UKR-sms.org.ua - СМС Українською, sms, прикольні смс, смс коханим та ін. Українські традиції Свій до Свого по Своє Український Портал Привітань Сервер поздоровлень, побажань та привітань Рецепти українською Наші дітки  Інститут Україніки maque.org.ua Сайт Українських Націонаістів uahq.net - Це програми, ігри, фільми, новини і багато чого іншого Сайт українських майстрів. Ляльки, дерев'яні вироби, амулети... Культурна Україна. Каталог сайтів ЛітПорталу Проба Пера каталог сайтів Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання Український портал Battlefield 3 Radio Domivka

Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Вік сайту


Будь українцем, спілкуйся українською.