Пятниця
29.03.2024, 02:35
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
RSS








Головна GregWinUKR 4.0 - Універсальний українізатор Windows XP - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Техніка » Комп'ютери. Софт » GregWinUKR 4.0 - Універсальний українізатор Windows XP
GregWinUKR 4.0 - Універсальний українізатор Windows XP
gregg1Дата: Неділя, 25.09.2011, 00:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувач
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: невідомо де
Програму створено для українців, які бажають спілкуватися з комп'ютером рідною мовою.

Порівняно з попередньою версією в GregWinUKR 4.0 перекладено Netmeeting, виправлено деякі некоректні патчі, внесено технологічні зміни, пов'язані з відображенням елементів у панелі керування, наведено лад у звуковій схемі, також підвищено рівень адаптації під англомовні системи. Завдяки технології, яку розробив пан Ostapf, процес інсталяції скоротився десь вдвічі.

Наполегливо рекомендую не ставити цей українізатор на системи, переобтяжені різноманітним програмним забезпеченням та які працюють досить тривалий час. Також не варто ставити на системи з інтегрованими MUI та LIP. Взагалі, найкоректніше і найшвидше встановлюється на чисті ОС після інсталяції системних драйверів та незначної кількості програм (таких як антивіруси, Office, інтернет-оглядачі, поштові програми, аудіо- та відео-програвачі тощо). Щоб уникнути можливих зупинок в процесі роботи українізатора та прискорити встановлення, рекомендую вимкнути антивірус або ж встановлювати його після українізатора. Також рекомендую ставити на системи з 1 обліковим записом - інші в разі потреби створювати після українізації.

Увага! Не ставте програму поверх попередніх версій GregWinUKR!


Для тих, хто не знайомий з GregWinUKR попередніх версій повторю, що програма призначена для встановлення на вже діючу операційну систему сімейства Windows XP платформи х86 теоретично будь-якої мовної версії (випробовувалося лише на московських та англійських системах). Рекомендовано встановлювати на домашні ПК, в іншому разі ви можете стикнутися з проблемами ліцензування, оскільки Майкрософт забороняє змінення системних файлів. Глибина перекладу значно більша, ніж в усіх відомих мені українізаторах. Сподіваюсь, якість перекладу також краща. Лишилася неперекладеною довідкова система (перекладено лише її інтерфейс), тому, якщо хтось має бажання - беріться за переклад довідки.
Ще лишаються неперекладеними назви устаткування в диспетчері пристроїв. Не знаю, як це зробити автоматично, втім це можна зробити самотужки вручну, оновивши драйвери на кожному з цих пристроїв.
Стандартний блокнот замінено на AkelPad 3, тому в разі, якщо вам потрібен саме майкрософтівський блокнот (або ж на його місце встановлено якийсь інший), збережіть його в якійсь окремій теці перед запуском українізатора.
Стандартну майкрософтівську розкладку клавіатури змінено на Strange_Ukrainian (автори - Paul Kiss та Vertaler). Тепер в ній є і апостроф, і літера Ґ, і навіть наголос, а також всі московські літери. Після встановлення в теці "Мої документи" у вас з'явиться файл rozkladka.bmp - графічний файл, що демонструє всі можливості цієї розкладки.
Особлива подяка за активну участь у вдосконаленні проекта - Z_Wowa та Ostapf.
Бажаю успіхів і чекаю на ваші відгуки.
Слава Україні!

Автор постера: uastream (http://uastream.net/)
Розмір: 32,1 МБ
Місця на диску: до 800 МБ.
Платформа: x86
MD5: FC4FA8C900962FD1441B77135A5A43DA
SHA-1: 3E996F67CE2686955D0AB9B0FCDEBA72EEC948B9

Посилання для завантажень:
http://depositfiles.com/files/i1uxz8imh
https://rapidshare.com/files/252716001/GregWin_UKR.exe
http://uploadbox.com/files/ffafd82bf4/
 
Форум » Техніка » Комп'ютери. Софт » GregWinUKR 4.0 - Універсальний українізатор Windows XP
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Будь українцем, спілкуйся українською.